Nowość! Elegancja w prostej formie - oświetlenie z kolekcji STRAIGHT WALL marki Nowodvorski Lighting
Współczesne elementy wykończeniowe często nawiązują swoją formą do klasycznych, prostych i eleganckich kształtów. Tak jest również w przypadku lamp z kolekcji STRAIGHT WALL. Z ich pomocą stworzymy aranżacje świetlne, które idealnie skomponują się ze wszystkimi wnętrzami, niezależnie od stylów w jakim są one utrzymane.
2016-04-18, 14:56

M jak minimalizm

Kolekcja STRAIGHT WALL  to przede wszystkim szereg możliwości aranżacyjnych. Seria składa się bowiem z aż4 modeli dostępnych w 3 różnychkolorach: białym, srebrnym oraz grafitowym. Charakterystyczną cechą linii STRAIGHT WALL jest prosta forma, która połączona z metalową oprawą pozwala na stworzenie różnorodnych kombinacji świetlnych.
W zależności od tego jaki rozmiar lampy wybierzemy, jej prostokątny kształt w zestawianiu z klasycznymi kolorami stanowić będzie harmonijnie dopełnienie stylu w jakim jest utrzymane pomieszczenie. Uniwersalność linii STRAIGHT WALL sprawia, że będzie ona doskonałym punktem oświetleniowym zarówno w przedpokoju,  jak i salonie, a nawet sypialni.

Eleganckie i subtelne lampy z kolekcji STRAIGTH WALL to idealne rozwiązanie dla wszystkich, którzy cenią sobie minimalizm. Swoim geometrycznym kształtem udowadniają bowiem, że najprostsze rozwiązania często stanowią te najlepsze.

Kolekcja STRAIGHT WALL marki Nowodvorski Lighting:

STRAIGHT WALL L (white, silver, grapithe)

Cenadetaliczna: 211,56zł brutto

STRAIGHT WALL M (white, silver, grapithe)

Cenadetaliczna: 167,28zł brutto

STRAIGHT WALL S (white, silver, grapithe)

Cena detaliczna:137,76zł brutto

STRAIGHT WALL XS (white, silver, grapithe)

Cena detaliczna: 55,35 zł brutto

Firma Technolux Sp.j., od października 2011r. funkcjonująca pod nazwą Nowodworski Sp.j., jest rodzinną firmą prywatną, założoną w 1994 r. Spółka produkuje dekoracyjne oprawy oświetleniowe do wnętrz mieszkalnych oraz obiektów publicznych. Obecnie firma posiada dwa zakłady produkcyjne o łącznej powierzchni 12 000 m2., średniorocznie produkując i sprzedając 3000 sztuk opraw dziennie. Ponad 65% produkcji jest sprzedawane za granicę. Firma eksportuje do: Białorusi, Bułgarii, Chorwacji, Cypru, Czarnogóry, Czech, Estonii, Finlandii, Francji, Grecji, Hiszpanii, Irlandii, Kanady, Kazachstanu, Kirgizji, Kosowa, Litwy, Łotwy, na Maltę, do Mołdawii, Niemiec, Norwegii, Rosji, Rumunii, Senegalu, Słowacji, Ukrainy, na Węgry i do Wielkiej Brytanii.

Nowodworski Sp.j.

ul. Bojemskiego 11