Wyjątkowa akcja promocyjna firmy Wineo
Wineo, uznany producent wysokogatunkowych podłóg laminowanych i winylowych oraz wykładzin elastycznych i akcesoriów, przygotowało dla swoich klientów atrakcyjną akcję o nazwie „Jesienna Promocja WINEO”. W dniach 6 listopada – 17 grudnia 2017 roku wybrane produkty z asortymentu firmy będą dostępne w nowych, niższych cenach.
2017-11-08, 22:49

Akcja dotyczy podłóg laminowanych z kolekcji Wineo 500 Small V4 oraz Wineo 500 Medium V2. W czasie jej trwania ich cena będzie niższa o 10 zł brutto/m² i wyniesie odpowiednio 95,90 zł/m² (zamiast 105,90 zł) i 89,90 zł/m² (zamiast 99,90 zł). Oferta kierowana jest do klienta detalicznego i obowiązuje w wybranych salonach sprzedaży, oznaczonych odpowiednimi plakatami. Obniżka nie łączy się z innymi promocjami i rabatami. Ze szczegółowymi warunkami i zasadami akcji można się zapoznać u sprzedawców, na stronie internetowej www.wineo-polska.pl oraz na profilu firmy na Facebooku: facebook.com/WineoPasjaTworzenia.

Dodatkowe informacje ofercie marki Wineo dostępne są na stronie internetowej: http://www.wineo-polska.pl/panele-podlogowe.

FlyPR