Nowodworski Sp. j. z tytułem Gazeli Biznesu 2017
Firma Nowodworski Sp. j, producent dekoracyjnych opraw oświetleniowych, po raz kolejny udowodniła, że znajduje się w czołówce najdynamiczniej rozwijających się przedsiębiorstw w Polsce. Spółka znalazła się właśnie w gronie laureatów 18 edycji rankingu Gazele Biznesu 2017, organizowanego przez Puls Biznesu.
2018-03-12, 13:02

Celem plebiscytu Gazele Biznesu jest wspieranie i promowanie najdynamiczniej rozwijających się przedsiębiorstw, które mogą stanowić przykład dla innych podmiotów. Ranking, organizowany nieprzerwanie od 2000 roku przez redakcję dziennika „Puls Biznesu”, to najpopularniejsze i najstarsze tego typu zestawienie w Polsce. Wśród tegorocznych laureatów znalazła się firma Nowodworski Sp., która zdobyła to wyróżnienie już po raz drugi. Otrzymany tytuł jest więc potwierdzeniem silnej pozycji spółki na rynku i skuteczności przyjętej strategii biznesowej.

Uroczysta gala, podczas której wręczono statuetki laureatom z województw śląskiego i opolskiego, odbyła się 1 marca 2018 roku w Akademii Muzycznej im. Karola Szymanowskiego w Katowicach.

FlyPR