Kresto Mieszanka studencka – idealna przekąska na lato
Mieszanka studencka to prawdziwa bomba odżywcza i smakowa. Jej skład stanowi mix różnorodnych orzechów, rodzynek, chipsów bananowych i migdałów, a każdy z tych składników to bogactwo witamin i minerałów. Taka dawka zdrowej energii ukryta została również w opakowaniu Mieszanki studenckiej marki Kresto.
2018-06-26, 12:15

Smacznie i wygodnie

Drugie śniadanie lub podwieczorek w okresie letnim to doskonała okazja, aby skosztować bakalii znajdujących się w Mieszance studenckiej marki Kresto. Można  je  dodać do płatków z mlekiem, jogurtu lub jeść jako samodzielną przekąskę - w każdym wariancie smakują wyśmienicie. Co więcej, dzięki ich różnorodności, każdy z łatwością odnajdzie swój ulubiony przysmak. Po kompozycję składającą się z orzechów laskowych, nerkowca, ziemnych, a także rodzynek, chipsów bananowych i migdałów, warto sięgnąć nie tylko ze względu na walory smakowe, ale również z powodu wielu składników odżywczych, które zawiera każdy ze składników. Znajdujące się w mieszance orzechy to źródło NNKT,  witaminy E i K oraz witamin z grupy B, które mają pozytywny wpływ na układ nerwowy, a także wspomagają koncentrację. Migdały zapobiegając gromadzeniu się zbędnej tkanki tłuszczowej usprawniają metabolizm, a z kolei rodzynki posiadają dużo potasu, który usuwa z organizmu nadmiar wody i sodu.

 

Kresto Mieszanka studencka dostępna jest w dwóch gramaturach do wyboru – 150g i 500 g, dzięki temu możemy wygodnie spożywać ją zarówno w domu, jak i podczas spacerów czy letnich wypadów.  Niewielka paczka jest lekka, szczelnie zamknięta,  a w przeciwieństwie do wielu słodyczy, jej zawartość nie topi się pod wpływem słońca. Kresto Mieszanka studencka będzie więc idealnym rozwiązaniem na zdrową przekąskę podczas pikniku, podróży lub zwiedzania.

 

 

Kresto Mieszanka studencka

Dostępne gramatury: 150 g, 500 g

Ceny brutto: 150g - 7,99 zł/szt.; 500g - 18,99 zł/szt

 

KONTAKT / AUTOR
FlyPR
POBIERZ JAKO WORD
Pobierz .docx
Biuro prasowe dostarcza WhitePress
Copyright © 2015.  Dla dziennikarzy